مهارت های ارتباطی

مهارت های ارتباطی

انسان موجودی اجتماعی است و اجتماع با ارتباط و تعامل معنی پیدا می کند. مهارت های ارتباطی نظیر خوب حرف زدن، اعتماد به نفس، غلبه بر مشکلات، کار گروهی، ابراز احساسات، ابراز وجود و ده ها مورد دیگر همگی در چهارچوب مهارت های ارتباطی قرار می گیرند. آموزش و کسب این مهارتها بسیار ضروری بوده و ارتباط بسیار تنگاتنگی با آینده فرد بخصوص کودکان و نوجوانان دارد. چه بسا افراد بزرگسالی که از کودکی این مشکلات را با خود به دوش کشیده و کماکان در مهارت های ارتباطی ضعف دارند!

مهارت های ارتباطی چیست؟

همه ما به نوعی در اجتماع سهم داریم. برای اینکه بتوانیم فردی موفق باشیم حتما باید در ارتباطات خوب عمل کنیم. فرض کنید شخصی در یک رشته کاری، تخصص تمام عیار دارد. برای اینکه بتواند تخصص و مهارت خود را نشان داده و اثبات کند باید مهارت ارتباطی داشته باشد. در واقع لازمه بسیاری از ایفای نقش ها در جامعه، داشتن مهارت ارتباط مناسب است.

مشکلات ناشی از نبود مهارت های ارتباطی

افرادی که مهارت ارتباطی خوبی ندارند موانع و مشکلات بسیاری را پیش روی خود می بینند. بخشی از آنها بشرح زیر است:

  • ناتوانی در گرفتن حق و حقوق اجتماعی
  • ناکامی و شکست در فعالیت های اجتماعی
  • از دست رفتن موقعیت ها و شانس های طلایی
  • محکوم شدن به تنهایی و انزوا
  • افسوس و حسرت حاصل از مشکلات
  • پایین آمدن متوالی اعتماد به نفس و بروز مشکلاتی نظیر افسردگی
  • و ده ها مشکل دیگر …

چگونه مهارت های اجتماعی و ارتباطی را بیاموزیم

اگر در مهارت های ارتباطی مشکل دارید باید این مژده را به شما بدهیم که این موارد به سادگی و در کوتاه مدت قابل حل است. به این منظور، تنها کافیست در کارگاه های روانشناسی خانم دکتر جبلی شرکت نمایید. این کارگاه ها بصورت متوالی برگزار می شود و شما با شرکت در آنها می توانید مهارت های ارتباطی را بخوبی فرا بگیرید. اصلی ترین مواردی که در این کارگاه ها بر روی آن کار می شود مهارت های اعتماد به نفس ، ابراز وجود ، غلبه بر مشکلات ، رفع کمرویی ، غلبه بر استرس و اضطراب و … است.

آموزش مهارت های ارتباطی تحت نظر مشاور روانشناس

همانطور که گفته شود کسب مهارت های ارتباطی در این دوره زمانی بسیار ضروری است. کارگاه های روانشناسی برای کودکان و بزرگسالان بصورت مجزا برگزار می شود که می توانید خودتان و همچنین فرزندانتان را در آن ثبت نام کنید. تنها کافیست به صفحه تماس با ما مراجعه کرده و در قسمت چهارم، فرم درخواست خدمات غیرمشاوره ای را تمکیل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.